joi, 16 ianuarie 2014

Tendinte make-up in 2014

Odata cu noul an si-au facut aparitia si noile trenduri atat in ceea ce priveste moda cat si in ceea ce priveste machiajul care  se va purta perioada imediat urmatoare.


Nu sunt idei impuse ci doar tendinte care sa serveasca drept ghid fiecarei femei atunci cand se machiaza, astfel incat ea sa poata obtine un look frumos, ingrijit, proaspat si potrivit hainelor pe care le poarta.
Anul acesta se poarta, pe timp de zi, un make-up pe cat posibil mai natural, neincarcat, fara culori stridente astfel incat va puteti lasa ochii nemachiati sau eventual doar cu putina mascara si va puteti concentra atentia asupra buzelor. Rujul este usor de aplicat dar de mare efect, astfel incat pe langa faptul ca timpul petrecut in fata oglinzii va fi mai scurt, veti castiga rapid un machiaj modern.

Nuantele preferate de ruj in 2014 sunt de roz pal, culoarea afinelor si portocaliu, nuante pe pentru care puteti opta in functie de imbracaminte sau ocazie.
Daca totusi va doriti sa aplicati fard de pleoape la un machiaj de zi, alegeti unul extrem de deschis, sidefat, ce va da o senzatie de prospetime si luminozitate continua in combinatie cu un creion alb.
Si tonurile de verde foarte deschis sunt in trend, dar le fel, aplicate in cantitate foarte mica, doar cat sa contureze vag ochii.

Pe timp de seara, machiajul strident, sa-I spunem asa, revine in actualitate, in special fardul albastru electric aplicat numai pe partea superioara a pleoapei. Acest fard, fiind puternic, nu mai are nevoie de completari, motiv pentru care nu este necesar sa machiati si partea de jos a ochiului sau sa folositi mascara ori ruj pentru buze.



Pentru ocaziile speciale puteti opta si pentru fard de pleoape auriu, ce, combinat cu mascara si inca un fard negru, va oferi un look seducator si totodata elegent.

Atat ziua cat si seara cel mai iubit machiaj se anunta a fi cel de Cat-eyes realizat simplu, doar cu ajutorul unui tus negru pentru ochi. Conturand foarte bine ochii si punandu-i in evidenta, tusul, la fel ca si fardurile de culori puternice, nu mai are nevoie de alte cosmetice pentru a contura un make-up perfect.

In continuare si in 1014, ca si in alti ani, tenul cat mai luminos este la moda, asadar un fond de ten, o pudra si un iluminator sunt intodeauna bine-venite pentru a da intregului ten un aspect proaspat.