luni, 20 ianuarie 2014

14 ani de calitate de la As Industrial

Asa cum o spune si titlul, firma As Industrial implineste anul acesta 14 ani de cand este pe piata rulmentilor industriali.

Sunt ani in care au reusit sa castige increderea clientilor prin produsele de inalta calitate oferite si prin preturile avantajoase pe care le au practicat intodeauna. In momentrul cand aveti o afacere in domeniu industrial ce presupune o buna functionare a tuturor utilajelor, este foarte important ca firma cu care colaborati sa fie una de incredere pe care sa stiti ca va puteti baza pentru piese de schimb calitative ce nu duc la avarierea utilajelor respective sau la producerea accidentelor.

In decursul timpului numai multumirea pe care clientii au avut o fata de distribuitorii de rulmenti industriali As Industrial a reusit sa se mentina in top, devenind numarul 1 in Romania in ceea ce priveste aceasta nisa. In vederea satisfacerii clientilor noi dar si a celor existenti, produsele puse in vanzare sunt din cele mai variate, acoperind o gama larga de nevoi de la rulmenti la articulatii sferice, bucse de montaj si extragere si simeringuri .

Consultand catalogul online pus la dispozitia dumneavoastra va veti convinge ca aici gasiti orice dimensiune sau model de rulmenti aveti nevoie. Brandurile comercializate sunt unele de renume precum producatorii de rulmentii zkl cehia, Urb, Gpz, Mpz, Zkl, Flt, Skf, Fag, Ina, Timken, sau Koyo.

In cazul in care sunteti noi in bransa si nu stiti exact de ce produs aveti nevoie sau daca cel pe care il doriti este cel potrivit, consultantii As Industrial vor completa informatiile generale disponibile pe site, cu unele personalizate in functie de nevoile fiecarui client. In afara de colaboratorii ce i recomanda ca profesionalism si calitate mai este si certificarea Rocert obtinuta de la Societatea Romana de Certificare care va poate convinge ca sunt niste parteneri de incredere pe care va puteti baza.