sâmbătă, 31 mai 2014

Tipuri de gene false

Ritualul de infrumusetare al unei femei se pare ca devine unul din ce in ce mai elaborat, pe zi ce trece. Pe langa multitudinea  procedeelor de infrumusetare pentru femei au aparut si o multime de produse si accesorii cosmetice destinate reprezentantelor sexului frumos – menite sa le vina oricand in ajutor acestora si sa le ofere un plus de frumusete si incredere in sine. Astfel, din ce in ce mai multe femei apeleaza la diverse trucuri pentru a-si imbunatati aspectul fizic. In aceasta categorie intra si utlizarea si aplicarea genelor false.
Multe dintre noi isi doresc probabil sa aibe genele mai mari, mai dese, mai arcuite - pur si simplu mai voluminoase – pentru a atrage privirea celor din jur si a fi mai seducatoare.



Da, mascara a fost si este inca o solutie viabila in acest caz si care ne ajuta rapid sa avem o privire mai patrunzatoare. Insa, pentru un look cat mai natural si un efect vizibil si de un real succes, solutia cea mai ingenioasa este reprezentata de genele false.

Da, probabil ca exista inca mici temeri in ceea ce priveste aplicarea acestora din diverse motive – faptul ca se aplica intr-o zona atat de sensibila precum ochiul, adezivul ce trebuie utilizat pentru fixarea acestora, teama de a nu avea un look exagerat, etc. Totusi, aplicarea genelor false poate fi extrem de usoara si ne poate oferi un aspect deosebit de placut intr-un timp foarte scurt.
In primul rand trebuie sa stim ca exista doua tipuri de gene false si anume: genele de tip banda si genele false individuale. Intotdeauna, cand va preocupa aspectul fizic, trebuie sa alegeti produsul care vi se pare cel mai potrivit pentru dumneavoastra.

Genele de tip banda sunt mai usor de aplicat insa se folosesc pentru un machiaj de o durata mai mica, in general pentru o zi. Ele ofera volum pe intreaga suprafata a ochiului si imbogatesc aspectul obisnuit.

Genele false individuale sunt si ele de doua tipuri: fire individuale si manunchiuri. Firele individuale sunt cel mai dificil de aplicat, insa nu va ganditi la o procedura imposibila. Acestea va ofera insa si avantajul de a obtine un look foarte natural si o privire intensa. Cele in manunchiuri sunt mai usor de aplicat deoarece contin mai multe fire. Genele individuale pot fi purtate timp de o zi pana la o saptamana sau si mai mult, in functie de adezivul ales.

Pentru a spori aspectul voluminos al genelor puteti folosi dupa aplicarea acestora si mascara. Este bine de stiut ca in cazul in care va aplicati gene false,  trebuie sa aveti grija ca demachiantul pe care il utilizati sa fie unul destinat acestui scop, pentru a le prelungi “durata de viata”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu