miercuri, 14 mai 2014

Cumparaturi dese cu bani putini

In curand vine vara si nicio femeie de pe lume nu poate afirma ca are destule bluzite vaporoase sau rochite, fiind mereu loc pentru inca una, poate de alta culoare, poate cu un alt model sau de ce nu, poate ceva mai moderna. Toate acestea la final se traduc, din pacate, in bani cheltuiti, bani de care uneori poate nu dispuneti atunci cand v-ati dori, motiv pentru care trebuie sa gasiti neaparat o `portita` pentru satisfacerea poftei de cumparaturi.

In ceea ce priveste hainele, portita o reprezinta magazinele in care puteti gasi lucruri ieftine, mai exact magazinele second hand. Acestea reunesc haine de la diverse branduri fie ele celebre, fie mai putin cunoscute dar in orice caz la preturi accesibile, facand posibila o investitie minima pentru a completa mereu, cu ceva deosebit, garderoba.

Cum cumparaturile pot tine loc si de terapie impotriva stresului, odata ce descoperiti ca puteti sa va `tratati` fara investitii capitale cu siguranta veti intelege mai bine rostul magazinelor de acest fel al caror principal scop este de a oferi posibilitatea oricui, indiferent de buget, sa isi faca un mic moft si achizitioneze un lucru nu neaparat necesar ci placut.



Si pentru ca cererea este mare, din ce in ce mai multe magazine, fizice sau online isi fac aparitia, fiecare oferind promotii si produse de calitate, fapt ce nu poate fi decat in favoarea dumneavoastra, competitia in aceasta bransa oferindu-va posibilitatea de a cumpara haine de cea mai buna calitate la preturi dintre cele mai mici.

Avand in vedere aceste aspecte, cand porniti in cautatea unor haine second hand de dama informati-va inainte, de locatiile cele mai bine aprovizionate, astfel incat sa va cresteti sansele de a gasi cat mai multe modele si marimi potrivite.

Nu plecati de la premisa ca daca este second hand nu aveti ce gasi ci mai intai incercati un astfel de magazin in detrimentul unuia din mall, ce nu ofera discounturi si reduceri decat de doua-trei ori pe an iar apoi comparati avantajele si dezavantajele pentru a va convinge singure ca nu intodeauna ceea ce este mai scump  sau luat dintr-un magazin pretentios, este si mai bun.
In ultima vreme au aparut si magazine online care vand produse SH, unul dintre magazinele de pe care eu mi-am gasit chestii dragute este  www.mydressing.ro.
Ma rog, ei au si produse Second Hand de foarte buna calitate de la marci celebre,dar si produse Outlet noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu