miercuri, 7 mai 2014

Ce bijuterii se poarta in sezonul de primavara-vara 2014

Vremea buna a primaverii a debutat si cu imbracaminte mai lejera, decoltata, colorata, imbracaminte care si accesorii pe masura. Si pentru ca este un nou an, evident si bijuteriile care sunt la moda sunt diferite decat cele din 2013. Iar eu sunt de groaza, de fiecare data trebuie sa am accesorii noi ca sa imi pot completa vestimentatiile.

Din ce am observat eu pana acum, se poate spune ca 2014 este un an al opulentei deoarece in trend sunt cercei, coliere, inele si orice alte accesorii la dimensiuni masive cat mai stralucutoare si cu un usor iz vintage. Se poarta deasemenea si  ochelarii de soare cu rame albe, esarfele colorate u teme florale sau manusile crosetate cu ochiuri mari insa expertii nu recomanda combinarea acestor accesorii cu bijuteriile masive deoarece look-ul va deveni mult prea incarcat. Cel mai bine este sa alegeti, in functie de tinuta zilei respective fie bijuteriile opulente si accesorii ce pot trece neobservate, fie accesoriile la moda impreuna cu, bineinteles bijuterii de mici dimensiuni astfel incat orice ati purta sa nu va pierdeti eleganta.
Bijuteriile pe care le purtati nu trebuie neaparat sa fie pretioase, gablonturile fiind iubite si apreciate  in acest an de catre toti designerii cu conditia de a fi elegante si a completa o tinuta nu de a o eclipsa.
Colierele ideale pot fi alcatuite din combinatii de margelute de sticla sau plastic si metal cu teme tribale sau clasice si deasemenea combinatii intre lemn si metal, in ambele situatii metalul ideal fiind cel patinat, cu aspect vintage. Eu am ramas fascinata de colectia de coliere de la Mischa.ro



Bratarile sunt si ele preferate in aceleasi combinatii desi nici cele numai din metal, margele sau lemn nu sunt de dat la o parte.

Inele si cerceii sunt piesele cele mai cautate ale anului, iar cu cat sunt mai mari, colotate si au un aspect invechit cu ata sunt mai ravnite. Inele ce se poarta sunt cele ce acopera aproape in intregime degetul iar cerceii la moda sunt cei lungi cu forme geometrice, pene, modele tribale.

Ca si culori ale bijuteriilor la moda in 2014 amintesc turcoazaul, verdele smarald, albastrul cobalt, rosu, galben si bineinteles corai.
Un ultim sfat in ceea ce priveste accesorizarea ideala a unei tinute este acela ca, in cazul alegerii unei bijuterii la moda, de mari dimensiuni, celelalte ce va completeaza tinuta trebuie sa aiba o dimensiune ceva mai redusa sau chiar sa lipseasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu