miercuri, 14 mai 2014

Ingrijirea unghiilor dupa inlaturarea gelului

Din ce in ce mai la moda este aplicarea unghiilor false pentru a obtine o manichiura frumoasa si de durata cu unghii cat mai lungi. Nimic rau pana aici ba din contra, femeile se pot bucura de unghii frumoase chiar si cand cele naturale sunt firave.
Ceea ce poate fi considerat un dezavantaj aici, este faptul ca unghiile din gel aplicate pentru perioade lungi deasupra unghiilor naturale dauneaza intr-o anumita masura.
Nu va imaginati un scenariu apocaliptic pentru unghiile naturale, dar cu siguranta imaginati-vi-le ceva mai deteriorate si lipsite de prospetime, atunci cand veti da la o parte stratul de gel.



Pentru a reusi totusi sa aveti si unghiile naturale salatoase cu toate ca va aplicati unghii false trebuie sa tineti cont de cateva aspecte esentiale. In caz contrar unghia naturla se va subtia foarte mult cu timpul si va incepe sa doara si sa se exfolieze foarte usor.

In primul rand, cand indepartati unghiile cu gel nu faceti asta prin dezlipire niciodaata. Folositi-va de produsele speciale pentru indepartarea gelului sau de pila, dar cu grija pentru a nu pili si din unghia naturala.
Dupa indepartarea cat mai delicata a gelului, taiati unghiile naturale pentru ca acestea sa s epoata regenera. Folositi un ulei de cuticule pentru a hidrata unghia si pielea din jurul ei apoi un intaritor de unghii tratament pentru a sustine refecarea unghiei.

Tratamentul cu intaritor precum si uleiul trebuiesc folosite aprozimativ o luna jumatate, timp in care este de preferat sa purtati unghiile scurte.

Oja normala nu reprezinta o problema daca o aplicati in aceasta perioada dar incercati sa nu aveti in permanenta unghia acoperita cu un strat de lac.

Deasemenea, dupa indepartarea unghiilor false, puteti, o data sau de doua ori pe saptamana sa aplicati un tratament naturist cu ulei de masline, zeama de lamaie, tarate, ou si orice ar mai avea puterea de a regenera si hidrata ata mainile cat si unghiile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu