duminică, 2 iulie 2017

In ce conditii poti folosi cu incredere florile artificiale?

Florile artificiale sunt un subiect controversat, mai ales atunci cand vorbim de folosirea lor. Cu mult timp in urma, florile artificiale se regaseau in aproape orice casa, obicei care acum denota o lipsa de simt estetic si bun gust sau cel putin acestea sunt ideile preconcepute pe care le tot auzim. Noi suntem de parere ca florile artificiale pot fi inca folosite, dar doar daca sunt utilizate cu multa inspiratie, creativitate si ingeniozitate, iar un buchet de flori artificiale intr-o vaza nu denota neaparat cele trei caracteristici mentionate anterior. Te intrebi cum altfel poti folosi florile artificiale? Iti voi spune in continuarea acestui articol! 
Care sunt beneficiile folosirii florilor artificiale?

Primul beneficiu al florilor artificiale este mai mult decat evident: rezistenta lor pe o perioada foarte indelungata. Acestea rezista o perioada foarte mare de timp, iar singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa le stergi de praful care se va aseza pe ele. In schimb, nu trebuie sa le uzi, iar ele iti vor oferi culoare si iluzia unui loc verde si natural tot timpul anului. Trucul este sa stii cum sa le folosesti pentru a te bucura pe deplin de frumusetea lor, pentru ca florile artificiale sunt frumoase, mai ales daca stii pe care sa le alegi. Un alt beneficiu este ca pot fi folosite in multe scopuri si combinatii cat mai interesante si creative. Pe acestea le voi discuta in continuare. 


Cum si unde le poti folosi?

Ai un balcon frumos pe care vrei sa il amenajezi, dar stii ca florile naturale nu vor rezista temperaturilor foarte ridicate in perioada verii? Solutia ta sunt florile artificiale. Relizeaza buchete, aranjamente sau givece cu ajutorul lor, foloseste ghirlandele de iedera si florile colorate pentru a aduce natura intr-un loc pe care l-ai folosi ca spatiu de depozitare.
Daca ai in gradina un loc de relaxare pe care ai vrea sa il feresti de privirile oamenilor, dar sa te bucuri si de o imagine placuta, poti sa folosesti ghirlande de flori salbatice care imita perfect iedera salbatica si sa micsorezi posibilitatea de a fi vazut in intimitatea curtii tale.
Poate cea mai creative metoda de a folosi florile artificiale este pentru a realiza accesorii pentru femei. Bentitele din flori sunt foarte in voga acum, iar gama de flori artificiale este foarte variata si se apropie aproape la perfectiune de florile naturale.
Decorarea magazinelor, a cafenelelor sau a locurilor de relaxare cu flori artificiale in diverse combinatii este de departe preferata multor persoane si unul dintre cele mai simple modalitati prin care poti infrumuseta rapid un loc.

Flori artificiale si alte accesorii pentru decorat si nu numai gasesti la ribox.ro. Pregateste-te de amenajat! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu