vineri, 21 iulie 2017

Ce mai e de facut vara asta?

Vara e pentru noi ain care ne relaxam, in care dedicam mai mult timp persoanelor dragi, in care ne dedicam maia mult timp noua.

Mai avem doar o luna si putin la dispozitie, asa ca ce mai e de facut vara asta?

Mergi in vacanta de una singura. 

Stiu multe femei care se tem sa faca un pas singure, iar eu le indrum sa isi ia inima in dinti si sa faca asta. Organizeaza-te si pleaca intr-o vacanta de una singura. Fa-ti bagajele, alege destinatia, inchide internetul, foloseste hartile offline si esti gata sa pleci la drum. Lasa prietenii, rudele, pisica si casa in spate si orienteaza-te spre ce ti-ar face cu adevarat bine: sa calatoresti de una singura, sa descoperi locuri noi si sa te redescoperi.

Fă-ți noi hobby-uri. 

E perioada perfecta in care sa descoperi noi hobby-uri si preocupari. Incearca sa fotografiezi, sa pictezi, sa canti, sa dansezi, sa crosetezi si sa creezi haine. Invata sa faci cat mai multe lucruri si alege-l pe cel care te reprezinta si iti place cel mai mult. Apoi incearca sa transformi noua ta pasiune intr-o afacere. Asa nu vei simti nici macar o secunda ca muncesti.

Relaxeaza-te. 

Vara e pentru relaxare. Nu uita sa faci asta in fiecare moment in care ai ocazia. Eu asta am de gand sa fac in ultima parte a acestei veri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu