joi, 29 iunie 2017

Sa fii la curent cu trendurile sau nu?

An de an si sezon de sezon suntem cu totii si cu toatele bombardati de trenduri in moda, design sau tehnologie. Pentru ca nu sunt in masura sa vorbesc despre design sau despre tehnologie, iar moda ma pasioneaza de mica, am ales astazi acest subiect: trendurile in moda.

De unde vin trendurile, care e motivul pentru care le urmam si ce ne costa sa facem asta? O sa vorbesc in continuare despre acest lucru si voi spune clar daca sunt de acord cu acceptarea si adoptarea trendurilor din moda in proportie de 100%, fara a-ti arata macar putin stilul personal.

E adevarat ca nu toti suntem pasionati sau pasionate de moda, dar asta nu trebuie sa ne opreasca sa ne aratam felul nostru de a fi prin hainele pe care le purtam. In fond, chiar facem asta, dar fara sa ne dam neaparat seama. Trendurile in moda parca au un singur scop: sa ne faca pe toti sa aratam la fel. An de an un anume institut alege culoarea anului, designerii celebri incep sa o foloseasca, iar apoi brandurile de masa incep sa produca haine in aceste culori.


Apoi vin trendurile in materie de haine si modele de haine pe care ar trebui sa le purtam. Anul asta  sunt jeansii mom fit, anul trecut au fost cei boyfriend, la anul nu se stie ce va mai fi. Acum sunt pantalonii cu dungi albe in lateral, pantofii si papucii cu puf si chockerele. Daca vrei sa mergi la cumparaturi intr-un mall, vei gasi in fiecare magazin aceleasi haine.

E greu sa ai un stil propriu, cand marii retaileri ai lumii ne vand aceleasi haine, la preturi diferite. Acum voi trageti concluziile. E bine sau nu sa fii la curent cu trendurile?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu