luni, 26 iunie 2017

Trenduri in sport si cele mai eficiente exercitii!

Atunci cand vorbim de sport, in ultimul timp un anumit program de exercitii este din ce in ce mai apreciat: Circuit Trainingul. Foarte multi atunci cand aleg sa faca sport, au nevoie de motivatie, de oameni care sa ii sustina sau de coaching din partea antrenorilor. Nu este usor sa obtii rezultate de unul singur decat daca esti extrem de motivat. Tocmai de aceea, lucrul in echipa, atmosfera antrenanta alaturi de ceilalti colegi si sustinerea pe care o ai din partea lor, pot fi factori extrem de importanti atunci cand vine vorba de alegerea programului potrivit de sport.
Circuit Trainingul inseamna antrenamente de grup, exercitii cardio imbinate cu exercitii cu greutati care iti lucreaza toate grupele musculare si care la final, te vor ajuta sa arzi grasimi chiar si dupa terminarea antrenamentului. Simplu, rapid si eficient.
Rapiditatea este data de faptul ca in marea majoritate a cazurilor, antrenamentele sunt realizate cu ajutorul unui timmer. Astfel, un antrenament contine exercitii diverse, organizate pe statii (intre 6-12 statii), fiecare statie avand un anumit tip de exercitiu (birdpees, push-ups, jumping jacks, planck, lunges etc.). Diversitatea exercitiilor, structura circuitului si timpul alocat fiecarei statii, sunt elemente care ridica nivelul de concentrare si auto-control. Timpul petrecut la sala este foarte scurt: doar 45 de minute de regula. Circuit Trainingul este ideal pentru cei care au foarte putin timp la dispozitie insa vor sa obtina rezultate notabile.
Daca esti in cautarea unui program de slabire sau tonifiere, ia in calcul Circuit Trainingul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu