luni, 6 februarie 2017

Spatiile de depozitare in interioarele nordice

Minimalismul si confortul sunt doua caracteristici foarte importante pentru curentul de design scandinav. Cu cat sunt mai putine elemente de mobilier cu atat se va crea senzatia de spatialitate si amploare. Asigurarea confortului cu foarte putina mobila este una din provocarile look-urilor nordice. O casa nu trebuie doar sa arate bine ci sa fie si functionala si primitoare. Ce faci atunci cand vine vorba de obiectele pe care trebuie sa le depozitezi? Desigur ca vei avea spatii de depozitare, insa trebuie sa tii cont de cateva reguli pentru a nu renunta la amenajarea nordica.

Asigura-te de utilitatea obiectelor din casa ta

Din moment ce principala calitate gasita de popoarele nordice pentru a fi inclusa in casele lor este spatialitatea, incearca sa te asiguri ca fiecare obiect pe care il ai in casa este intr-adevar folositor. Daca incerci sa tii in casa cat mai multe obiecte pe care le folosesti foarte rar cum ar fi bicicleta stationara, un dulap gol sau poate un aparat electrocasnic, vei ajunge la concluzia ca iti este mult mai greu sa le gasesti un loc in casa ta fara sa aglomerezi.

Foloseste cutii si cosuri pentru depozitare cu aspect interesant

Nu incerca sa ascunzi obiectele pe care le ai in casa, ci incorporeaza-le designului tau cu ajutorul unor cosuri de depozitare cu motive scandinave. Astfel de accesorii pentru organizare vei gasi in cadrul site-ului TheHome. Poti folosi diferite materiale textile colorate pentru camerele copiilor si cosuri cu impletituri din metale lucioase pentru living.

Organizeaza spatii de depozitare care raspund nevoilor tale

Gandeste-te la felul in care ai putea mari gradul de confort al casei tale si nu uita sa incluzi accesorii scandinave din magazinul TheHome cum ar fi suporturi pentru umbrele din inox sau suporturi pentru umerase din metale vopsite. Daca alegi sa iti pui hainele indesandu-le in dulap, incearca unul din umerasele deosebite din fire de cupru si usureaza-ti viata.

Indiferent de modalitatea in care te descurci cu obiectele ce trebuie depozitate in cadrul casei tale, gandeste-te la faptul ca stilul nordic reprezinta utilitatea si confortul. Tu cum te gandesti sa folosesti spatiile de depozitare in folosul tau?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu