joi, 23 martie 2017

Contouring

Contouring este cea mai noua tehnica de make-up care poate face minuni daca este folosita corespunzator. Daca iti imaginai ca machiaj inseamna doar folosirea rujului si a rimelului, ei bine, trebuie sa afli ca in fiecare an apar din ce in ce mai multe metode si tehnici foarte complexe de a-ti imbunatati aspectul.

Felul in care arati este extrem de important pentru oricine astfel ca merita sa afli si tu despre cateva secrete noi de machiaj. Citeste in continuare!


Nuante inchise si deschise

Contouring se bazeaza pe faptul ca cele doua non-culori, albul si negrul, au doua efecte diametral opuse de care te poti folosi atunci cand te aranjezi in oglinda. Pe scurt, nuantele de alb sunt folosite pentru a crea impresia de trasaturi marite iar nuantele de negru estompeaza sau creeaza o impresie de adancime. Este mult mai usor sa intelegi exact de ce efect de contouring ai nevoie dupa ce mergi la un specialist make-up.


Se potriveste oricui

Marele avantaj al tehnicii contouring este ca poate fi folosit de catre oricine. Exista anumite diferente clasice in linii mari pe care e bine sa le respecti, insa cel mai sigur este daca apelezi la un make-up specialist pentru a afla mai multe detalii despre cum sa iti imbunatatesti aspectul. De exemplu, daca ai pometii foarte putin pronuntati ar trebui sa adaugi mai mult fond de ten de culoare deschisa, dar daca ai o fata rotunda ar trebui sa folosesti cateva linii de nuanta inchisa pe frunte ca sa iti alungesti figura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu