vineri, 27 mai 2016

Planuri de vacanta in Bulgaria

Cele mai frumoase momente petrecute intr-o vacanta binemeritata nu trebuie sa fie neaparat si costisitoare! Fie ca visezi la un sejur in Bora Bora sau la strazile romantice ale Parisului, iti oferim cateva motive pentru care trebuie sa incluzi in planurile tale de calatorie si o vacanta in Bulgaria.

Fie ca te gandesti la un city break de weekend sau la o intreaga saptamana relaxanta pe malul marii, o vacanta in Bulgaria poate fi exact ce ai nevoie. Bulgaria este o tara cu peisaje fabuloase, datorita diversitatii reliefului care ofera un adevarat spectacol vizual, fie ca ne referim la muntii Balcani din centrul tarii, fie la valurile ce se sparg in dealurile care formeaza coasta Marii Negre. Relieful nu este, insa, singurul motiv pentru care poti petrece vacante de neuitat in Bulgaria, la experienta minunata contribuind si cultura tarii, oamenii ospitalieri, dar si mancarurile alese.



Bulgaria este una dintre putinele tari din Europa in care este foarte ieftin sa te bucuri de o vacanta si sa petreci momente minunate in toata puterea cuvantului. Moneda nationala, Leva, face ca o vacanta in Bulgaria sa fie o optiune inteligenta si din punct de vedere financiar. Aici putem gasi cele mai delicioase mancaruri si bauturi, dar si cazare sau chiar proprietati de vanzare la cele mai mici preturi.

O vacanta in Bulgaria este ideala daca esti pasionat de cultura, istorie si arhitectura, pentru ca aici poti gasi numeroase puncte turistice si cladiri istorice cu valoare culturala, dar si cladiri cu arhitectura din aproape fiecare perioada semnificativa pentru istorie. 



Daca iti doresti un sejur relaxant pe malul marii sau petreceri asemanatoare celor specifice in Ibiza, o vacanta in Bulgaria la malul marii este exact ceea ce ai nevoie! Fie ca preferi petrecerile din Sunny Beach sau un sejur linistitor in vechiul oras Sozopol, Bulgaria este destinatia ideala.

Capitala Bulgariei, Sofia, este cunoscuta atat pentru atractiile sale culturale, cat si pentru viata de noapte din cele mai trendy cluburi. Agentia de turism Q Travel iti pune la dispozitie o gama diversificata de servicii si pachete de servicii de turism, care pot include transport, cazare, circuite si multe altele, la cele mai avantajoase preturi, astfel incat sa te bucuri din plin de experienta.



Daca nu ai facut-o pana in acest moment, acum ai cateva motive solide pentru a petrece o vacanta in Bulgaria pe care o vei nota cu siguranta in topul preferintelor tale in materie de calatorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu