marți, 3 mai 2016

Sfaturi pentru un pensat corect

Fara doar si poate, forma sprancenelor poate schimba total infatisarea unei femei, motiv pentru care, este foarte important sa aveti grija atunci cand va pensati, sa pastrati lungimea, grosimea si arcuirea potrivita fetei dumneavoastra.

Pentru a avea niste sprancene ce infrumuseteaza chipul si accentueaza trasaturile fine, aveti de respectat cateva reguli de baza la fiecare sedinta de pensat.

In primul rand conteaza forma fetei. Un chip rotund sau oval cere sprancene arcuite iar unul patratos sau in forma de inima cere sprancene ceva mai drepte, astfel incat sa se obtina o iluzie de alungire placuta a fetei.


Pentru chipul cu ochii apropiati, se recomanda pensarea sprancenelor mai mult la baza iar pentru cel cu ochii distantati, se recomanda scurtarea exteriorului sprancenelor.

Daca este nevoie sa luati si din firele din partea superioara sprancenei pentru a le da forma dorita, aveti grija cum si cat luati, deoarece acestea cresc mai greu decat cele din partea inferioara iar o greseala va fi vizibila mult timp.

Pentru a va da o forma cat mai frumoasa sprancenelor, urmariti in primul rand conturul natural, smulgand numai excesul de fire de par.
























Va puteti pensa corect si cu ajutorul unei mici scheme: Imaginati o axa verticala din varful nasului pana la sprancene. Acela este punctul A din care trebuie sa porneasca spranceana. La mijlocul pleoapei va fi punctul B reprezentand locul din care trebuie sa inceapa arcuirea sprancenei. Punctul in care spranceana trebuie sa se termine este punctul C pe care il determinati asezand un creion la baza nasului, in diagonala, pana la arcada.

O pensare lipsita de dureri puteti obtine daca folositi inainte o crema hidratanta, pentru a inmuia radacinile si pensati in directia in care firul creste.





















Nu exagerati cu pensatul si lasati ceva timp sa treaca intre sedinte pentru a va fi mai usor sa urmariti forma lor naturala.

Dupa pensare folositi un creion putin mai deschis decat firele de par pentru a le contura si a le da un aspect simetric, uniform.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu