vineri, 18 noiembrie 2016

E important sa accepti ceea ce esti

Nimic nu ma deranjeaza mai mult ca lipsa de incredere pe care o au femeile in ele si mai ales in felul in care arata. Standardele pe care le avem sunt mult prea mari si faptul ca peste tot sunt promovate doar persoane care arata perfect nu ajuta deloc. Femeile uita un lucru foarte important: cele mai multe vedete au acces la tot felul de metode de infrumusetare si cel mai folosit instrument: Photoshopul.

De ce avem standardele asa mari?

Presiunea sociala e foarte mare din toate partile. Barbatii vor sa aiba langa ei femei cat mai frumoase, fara imperfectiuni. La televizor sau in reviste o sa vezi doar femei perfecte, fara celulita, vergeturi, riguri, cearcane, pungi sub ochi sau alte mici imperfectiuni.


Ce fac femeile care se simt prost in pielea lor? 

Unele aleg sa se ascunda in spatele unor haine largi si fara forma, altele incearca sa iasa cat mai putin in evidenta si unele apeleaza la opertii estetice pentru a arata ca vedeta X sau Y. Fetelor si femeilor, sunteti frumoase! Doar pentru ca o vedeta a ajuns sa arate perfect dupa multe interventii chirurgicale si tratamente de infrumusetare, nu inseamna ca tu nu esti frumoasa. Frumusetea altei femei nu te face pe tine mai putin atragatoare.


E foarte important sa accepti ceea ce esti si sa incerci sa fii cea mai buna varianta a ta. Sunt lucruri care nu se pot schimba la tine, indiferent de cat de multe operatii estetice ti-ai face. De aceea iti spun ca trebuie sa fii fericita cu tine, pentru ca doar asa vei fi implinita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu