vineri, 14 octombrie 2016

Cum sa ai un zambet mai stralucitor

Cu totii ne dorim sa avem un zambet mai stralucitor, in special femeile. Pentru a avea dinti mai albi trebuie sa cunosti cateva trucuri, dar sa stii ce alimente sa eviti. Iata sfaturile mele pentru un zambet de invidiat!

Renunta la obiceiurile ce ii pot dauna zambetului tau

Bei foarte multa cafea, vin rosu sau ceai negru? Ar trebui sa stii ca toate cele trei bauturi iti vor pata dintii daca le consumi in exces. Pentru a evita acest proces bea lichidele ce pateaza cu un pai sau pur si simplu incearca sa nu mai consumi foarte des si in cantitati mari aceste bauturi. De departe obiceiul care dauneaza cel mai mult zambetului tau este fumatul. Iti va ingalbeni dintii si ajuta la formarea de placa bacteriana. Chiar si cariile apar mai usor daca fumezi, iar respiratia urat mirositoare nici nu mai trebuie amintita.



Spala-te pe dinti de cel putin doua ori pe zi 

E un obicei foarte sanatos si daca folosesti produse eficiente cu siguranta o sa ai un zambet mai stralucitor. Pe langa spalatul pe dinti, foloseste ata dentara o data pe zi si apa de gura dupa ce te speli pe dinti. Astfel o sa fii sigura ca o sa ai un zambet frumos si sanatos. Poti sa apelezi si la alte trucuri pentru dinti mai albi: spala-ti dintii cu sare sau cu bicarbonat alimentar. Cojile de banana iti pot albi dinti daca le folosest suficient. Dupa ce ai desfacut banana ia coaja si "spala-ti" dintii cu ea.

Du-te la medicul stomatolog

Chiar daca te speli pe dinti de doua ori pe zi si ai o igiena dentara corespunzatoare, asta nu inseamna ca trebuie sa uiti de vizitele periodice la medicul stomatolog. Mergi cel putin o data la sase luni pentru a-ti face un control specializat. Medicul stomatolog va vedea potentiale carii, iti va face igienizarea gurii si iti va curata dintii de tartru si placa bacteriana. Dupa aceste procedee cel mai probabil vei vedea ca dintii tai sunt mai albi decat au fost inainte. Poti sa ceri si o albire profesionala daca vrei rezultate foarte vizibile.



Invata sa te machiezi corect

Daca pana acum ai evitat nuantele inchise de ruj pentru ca ai crezut ca iti vor scoate nuanta dintilor in evidenta, trebuie sa iti spun ca nu este deloc adevarat! Nuantele deschise iti vor face dintii sa fie mai putin albi decat sunt de fapt. Indrazneste sa porti nuante inchise de ruj, care se potrivesc cu tonul pielii tale.

Sper ca sfaturile mele ti-au fost de folos si nu uita sa zambesti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu