duminică, 17 aprilie 2016

Decoratiunile scandinave, un plus de modernitate in dormitor

Construirea unei casei este un adevarat stres, care da multe batai de cap proprietarilor si nopti nedormite la rand. Dar totul ia amploare, atunci cand aducem in discutie designul locuintei, mai ales vopsitul peretiilor. Dormitorul, zona in care ne gasim locul obositi dupa munca, trebuie sa fie decorat si vopsit corespunzator. Decoratiuni scandinave the home.ro sunt cele care infrumuseteaza dormitorul, dand un plus de eleganta si un aspect vizual placut.

Daca suntem niste persoane irascibile, atunci cu siguranta trebuie sa optam pentru culoarea verde, lucru indicat chiar de catre specialisti. In urma unui experiment, s-a demonstrat faptul ca daca stam intinsi pe pat si meditam intr-o incapere verde, o sa reducem stresul acumulat. Se va stabili un echilibru intre starea psihica si cea fizica care va diminua starea anterioara.


Daca am optat pentru un dormitor cu un decor scandinav este bine sa stim ca si accesoriile ocupa un loc principal. Corpul de iluminat din ciment care va fi suspendat este si un obiect specific designului.
 

In cazul in care am optat pentru un verde inchis, o culoare pretentioasa, atunci trebuie sa o tratam ca atare. Din gama decoratiuni scandinave the home, face parte si clepsidra din sticla cu nisip verde, care va deveni vedeta camerei.



Dupa ce am trecut de acest pas, draperiile si covoarele trebuie alese cu maxima atentie. Piesele trebuie sa fie in concordanta cu tonurile pentru care am optat, existand intre ele o relatie de echilibru. Pentru a mentiune linia scandinava, un covor dreptunghiular gri se integreaza perfect cu tonurile folosite.


Printre cele mai cautate combinatii de verde sunt: verde turcoaz, verde de nuanta apei, verde menta, verde anason, verde jad sau verde olive. Toate aceste nuante pot da dormitorului un plus de prospetime si o senzatie de curatenie daca le asociem cu elemente din familia decoratiunilor scandinave.

Verdele, culoarea ideala pentru amandoi este si un simbol al fertilitatii ce are si o legatura starnsa cu latura emotionala. In cazul in care suntem persoane romantice, lumanarile nu pot sa nu fie incluse in dormitorul nostru.

Un comentariu:

  1. Buna

    Sunt Claudiu Iordache de la eJuliana.ro
    Ma intereseaza un advertorial in site-ul tau.

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere