luni, 29 februarie 2016

Pregateste-te pentru primavara cu o coafura chic

Primavara este anotimpul schimbarii, iar acest lucru nu are cum sa-i scape din vedere unei femei. Indiferent ca vorbim de schimbari ale stilului de viata sau de schimbari estetice, toate reprezentantele sexului frumos isi programeaza cele mai mari schimbari pentru acest anotimp.

De pilda, schimbarea de look odata cu sosirea primaverii este deja o traditie pentru majoritatea femeilor. Aceasta schimbare provine in primul rand din dorinta femeilor de nou si de proaspat si nu dintr-o necesitate care tine de adaptarea organismului la noile conditii climatice.


In functie de lungimea parului, exista foarte multe tipuri de coafuri deosebite care ti s-ar putea potrivi si care ti-ar putea oferi look-ul pe care il visezi.

Daca parul tau este lung, poate iti doresti sa optezi pentru o coafura retro. Aceasta presupune bucle mari, bretonul intr-o parte si, eventual, putin luciu de par. De asemenea, o buna alternativa poate fi stilul office, adica breton bine definit si rotunjit deasupra sprancenelor.


Pentru un par mediu, coafurile cele mai potrivite sunt cele trendy si cele chic. Coafura trendy se refera la un par cu breton asimetric, alungit, subtiat spre varfuri, cu volum si cateva onduleuri. In schimb, coafurile chic se bucura de un breton lejer dat intr-o parte si, de cele mai multe ori, parul este tuns in stil bob.


Daca ai un par scurt, ai la fel de multe optiuni. Spre exemplu, poti opta pentru o tunsoare rotunda cu breton in care conturul urechii sa fie bine delimitat. De asemenea, poti incerca o coafura cu par ciufulit care se axeaza pe ideea de neglijenta controlata si care poate produce un mare efect.


Asadar, indiferent de lungimea parului, ai numeroase variante de coafuri pe care le poti incerca in aceasta primavara daca iti doresti sa faci schimbari din punct de vedere al look-ului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu