vineri, 22 ianuarie 2016

Fii frumoasa chiar si in sezonul rece!

Pentru ca ne aflam in mijlocul sezonului rece,  magazinul de haine online NicoleStore iti pune la dispozitie numeroase modele de obiecte vestimentare inedite, pe care sa le combini indraznet, astfel incat sa fii frumoasa si eleganta in fiecare moment al zilei. 

Cardiganul poate fi modern sau clasic, in functie de taieturile materialului si textura acestuia, de asemenea este foarte calduros si confortabil. Accesorizeaza-l cat mai indraznet si poarta-l indiferent de ocazie sau de momentul zilei! Daca alegi cardiganul Modish Simple, acest obiect vestimentar poate servi ca element central al tinutei casual pentru serviciu, daca il accesorizezi delicat. Adauga un colier de dimensiuni mari sau o pereche de cercei extravaganti, iar cardiganul devine parte a tinutei perfecte pentru o cina romantica in doi. Nu uita de rujul rosu! 



Daca iti doresti sa ai un look precum starurile de la Hollywood, alege cardiganul ALL WHITE, potrivit atat pentru o plimbare in parc, cat si pentru o seara de cocktail cu fetele. Accesorizeaza-l cu pantofi sport, ochelari si sapca si vei obtine o tinuta fresh! Daca preferi tinutele elegante, accesorizeaza-l cu o pereche de cercei la baza urechii si pantofi in culoarea ta preferata! Cu un design modern, legat in jurul taliei, cardiganul ALL WHITE iti va scoate in evidenta talia, oferindu-ti aspectul unui corp de clepsidra.  

O alegere ingenioasa pentru sezonul rece este un trench stylish modern ALL BLACK, cu aplicatii din piele ecologica. Acest trench este potrivit pentru orice moment al zilei si face foarte usoara trecerea de la stilul casual la elegant, oferindu-ti un aer misterios si foarte atragator. Trench-ul este ideal atat pentru rochii, cat si pentru pantaloni scurti sau colanti. Pentru o tinuta extraordinara, poarta trench-ul stylish modern ALL BLACK in combinatie cu un tricou alb si colanti care imita pielea de sarpe. Noua tinuta formata poate fi accesorizata cu ghete negre sau pantofi rosii, in functie de momentul zilei si de locul in care o vei purta. 

Daca iti doresti o tinuta nonconformista, moderna, dar in acelasi timp cocheta, vesta Sylish Unique Apricot este elementul vestimentar care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba. Vesta poate fi purtata alaturi de colanti si camasa atunci cand mergi la birou si poate fi accesorizata cu pantofi casual. De asemenea, poti realiza o tinuta inedita, ideala pentru o petrecere sau o intalnire, daca porti vesta alaturi de o rochie neagra, pe care sa o accesorizezi cu pantofi in nuante asortate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu