miercuri, 3 aprilie 2013

Alegerea culorii manichiurii dupa aspectul fizic

Poate putine doamne stiu ca manichiura perfecta poate fi aleasa dupa nuanta tenului sau a culorii parului, reusind astfel sa-si atinga scopul dorit.

Manichiura sa le ofere eleganta acelor doamne care doresc acest lucru, senzualitate acelora care au in minte acest scop. Dar alegerea gresita a culorii manichiurii poate dauna intregului aspect fizic. La fel sta situatia si cu alegerea lungimii unghiilor.

Desi se vor aplica unghii false realizate din geluri UV, lungimea acestora, cat si culoarea lor trebuie alese cu mare atentie. De aceea, e mai bine sa se intrebi un specialist care sa fie dimensiunea unghiilor, cat si culoarea lor.
De exemplu, daca ai culoarea pielii intr-o nuanta alb-rozalie si ai de ales culoarea unghiilor in ziua nuntii, atunci trebuie sa stii ca pentru a fi o mireasa senzuala, care sa nu iasa foarte mult in evidenta, se vor folosi nuante de nude sau o nuanta de rozaliu foarte deschis.
Iar daca nu e o ocazie speciala, culorile ce se potrivesc unor astfel de persoane sunt toate nuantele deschise. Totusi, folosirea unei culori inchise ar fi un contrast mult prea mare si suparator.

Daca esti o persoana satena si care ai piele cu o nuanta mai inchisa, vei putea alege, indiferent de ocazie culori inchise pentru a va realiza manichiura, indiferent ca e ziua nuntii, o aniversare sau o zi normala. A nu se exagera cu nuantele tipatoare decat doar daca doresti sa iesi in evidenta foarte mult. Un visiniu sau o nuanta de albastru vi se potrivesc perfect.

De exemplu, pentru cele care au culoarea pielii usor mai inchisa si doresc o Produse manichiura french, culoarea ideala ar fi maro in diferite nuante, precum si nuante de rosu inchis, care vor oferi un contrast perfect intre culoarea unghiilor si piele.

Daca faci parte din acest tip de persoana, te poti considera o norocoasa, avand posibilitatea de a alege si culori mai tipatoare daca te hotarasti sa-si pictezi sau sa-ti modelezi unghiile. Daca faci parte din categoria de persoane cu ten multatru sau vii din partea asiatica a globului, culorile pentru manichiura, indiferent ca vorbim de unghii false realizate din geluri UV sau ca iti pastrezi unghiile naturale, ce se potrivesc unui asemenea ten sunt cele mate, evitandu-se cu siguranta culori ca roz sau galben sau nuante apropiate acestor culori. Daca faci parte din categoria persoanelor cu tenul negru, aici ar putea exista o problema in alegerea corecta a manichiurii.

Culorile deschise ofera un contrast prea puternic, in timp ce cele in nuante mai inchise nu ies deloc in evidenta, de aceea se recomanda folosirea unor culori cu o consistenta sporita, care sa va scoata in evidenta manichiura.