luni, 2 octombrie 2017

Tendinte in materie de make-up ale anului 2017

Lumea frumusetii se schimba in fiecare an si aduce cu ea multe trenduri si tendinte pe care le urmeaza marile case de moda si producatorii de produse de infrumusetare.
Aceste trenduri influenteaza puternic si lumea make-up-ului.

Afla ce se poarta anul acesta in materie de make-up si cum trebuie sa iti evidentiezi trasaturile cu ajutorul machiajului:

Machiajul fetei 

Daca pana acum machiajul fetei insemna folosirea unor produse de make-up cu putere mare de acoperire, care incarca destul de mult tenul si nu dau senzatia de natural, in 2017 lucrurile s-au schimbat.
Poti sa folosesti doar corector in zonele mai problematice, cum ar fi cearcanele, iar restul fetei poate ramane libera, folosind doar o crema hidratanta. Daca totusi simti nevoia ca tenul tau sa aiba o nuanta mai uniforma, poti sa folosesti un fond de ten cu acoperire mica intr-un strat foarte subtire. Tot in anii trecuti tehnicile precum contouring si highlighting sau strobing erau foarte in voga.
Acum nu mai e nevoie sa folosesti atat de multe produse pentru a-ti scoate trasaturile in evidenta, pentru ca naturaletea primeaza. In schimb, poti sa pastrezi iluminatorul tau preferat, pentru ca machiajul fetei in acest an este despre un ten luminos si tanar, fara a fi prea incarcat.


Machiajul ochilor

In 2017 machiajul ochilor este inspirit de anii ’80, de nuantele electrice si de fardurile sidefate. Nu mai trebuie sa iti faci griji ca nu reusesti niciodata sa faci un smokey eye perfect, pentru ca poti folosi o singura nuanta de fard de pleoape, putin rimel, iar machiajul ochilor este gata. Renumitul cat eye este inca la fel de apreciat si se numara printre trendurile aproape nemuritoare in materie de make-up. Tot de machiajul ochilor tin si sprancenele care in 2017 ar trebui sa fie mult mai naturale si cat mai groase. Stilul androgin este la moda in aceasta perioada, mai ales cand vorbim de forma si felul in care iti pensezi sprancenele. Sprancenele perfecte, care au o forma foarte regulata si sunt arcuite perfect nu mai sunt in tendinte in acest an, asa ca ar trebui sa lasi penseta de-o parte pentru urmatoarea perioada.

Machiajul buzelor in acest an


Daca nu ti-ai dat seama pana acum, 2017 este despre naturalete in materie de make-up, inclusiv in machiajul buzelor. Nuantele nude, apropiate de culoarea pielii sunt inca in trend, dar nici cele puternice si foarte pigmentate nu au parasit de tot lumea machiajului in 2017.
Care dintre aceste trenduri ti se potriveste cel mai mult?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu