vineri, 16 septembrie 2016

Cum sa ai o piele mai frumoasa

Un machiaj care sa arate bine trebuie sa aiba o baza sanatoasa si frumoasa. Prin asta vrem sa spunem ca pielea trebuie sa arate bine daca vrei un machiaj care sa se apropie de perfectiune. 

Pentru a avea o piele luminoasa si sanatoasa trebuie sa urmezi cativa pasi simpli:

Demachiaza-te in fiecare dimineata si seara

E foarte important sa iti cureti fata de doua ori pe zi. Machiajul, sebumul, transpiratia si impuritatile se afla zilnic pe fata ta. Din acest motiv ar trebui sa folosesti un demachiant pentru tipul tau de piele si un gel de curatare special pentru fata. Evita sapunul solid, deoarece acesta usuca excesiv pielea. Trebuie sa folosesti demachiant special pentru zona ochilor, deoarece pielea este mult mai sensibila. Foloseste produse care nu contin iritanti, alcool, parfum si incearca sa folosesti servetele demachiante doar in situatii in care nu dispui de alte solutii. 


Foloseste produse de ingrijire specifice tipului tau de ten

Tenul uscat are nevoie de hidratare intensiva, iar cel gras sau mixt are nevoie de matifiere si hidratare in acelasi timp. Ziua foloseste un tip de crema care sa nu iti incarce tenul prea mult, iar seara foloseste produse regenerante, care iti hidrateaza tenul profund si il hranesc cu toate substantele si vitaminele de care are nevoie.


Fereste-te de razele nocive ale soarelui

Tuturor ne place un ten bronzat, dar gandeste-te de doua ori inainte sa te expui la soare fara sa folosesti o crema cu factor de protectie solara. Vara ar trebui sa folosesti zilnic o crema cu factor de protectie solara de minim 30, dar si primavara, toamna si iarna. Daca nu simti caldura, asta nu inseamna ca razele ultraviolete nu iti pot afecta tenul. Cele mai cunoscute probleme cauzate de soare sunt imbatranirea prematura a pielii, petele inchise la culoare, ridurile si liniile fine. 

Nu uita ca hidratarea vine si din interior, asa ca asigura-te ca bei zilnic cel putin 2 litri de lichide. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu