miercuri, 22 iulie 2015

Tendintele costumelor de baie in 2016

Entuziasmul pregatirilor pentru vacanta de vara este insotit de placerea cumparaturilor. In fiecare an, apar noi modele de accesorii de plaja si oricat de incarcate ar fi dulapurile si sertarele de acasa, este greu sa ne abtinem de la achizitionarea ultimelor aparitii.

Dupa o primavara neasteptat de ploioasa, a venit vara, cu temperaturi pe masura, pentru expunerea la soare si programarea vacantelor de vara. Fie ca vei alege plajele autohtone sau vei opta pentru o destinatie exotica, tinuta de plaja trebuie sa fie la inaltime.

Anul 2015 este generos in ceea ce priveste design-ul costumelor de baie si se gasesc modele pe toate gusturile si toate tipurile de siluete.

Beauty-expert iti prezinta o lista de modele de costume de baie, pentru ca tu sa alegi modelul care te avantajeaza si te va face sa te simti atragatoare in vacanta.

Costumele de baie retro
Costumele de baie intregi revin in atentia designerilor in 2015, datorita inclinatiei spre eleganta si stil. Daca doresti sa fii admirata, dar totodata discreta, alege un costum de baie intreg care iti descopera formele atat cat este nevoie.





Costumele de baie pin-up  Se pare ca anii ’60 ne vor urmari mult timp de acum inainte. Daca anii trecuti, costumele pin-up erau in voga, tendinta se mentine si in 2015. Daca iti plac imprimeurile vesele, florale si slipii cu talie inalta, “pin-up” scrie pe tine.


Costume de baie cu volane
Romantismul este la mare cautare. Daca anul trecut, pe umerasele marilor case de moda stateau impozante bluzele largi, cu volane si aer aristocrat, tendinta romantica a prins aripi si s-a transpus si in modelele costumelor de baie de anul acesta. Iti place sa visezi, te uiti la filme siropoase de dragoste, esti mare consumatoare de literatura franceza, atunci un costum de baie cu volane este ceea ce te-ar caracteriza cel mai bine.


Costumele de baie cu un singur umar
Costumele de baie in culori pudrate si combinatii alb-negru sunt in topul preferintelor in 2015. Si nu oricum! Indrazneste sa porti costumele de baie cu un singur umar. Fie ca sunt intregi, sau deux-piece, costumele cu un singur umar iti vor da o atitudine sexy si indrazneata.



Costumele de baie sport Se incearca cat mai mult adoptarea unui stil de viata activ. Sportul este din ce in ce mai iubit si practicat si in Romania, in special de catre cei tineri. Designerii au prins ideea si au materializat-o in costume de baie sport. Daca esti o persoana activa, alege un astfel de model.



Costumele de baie cu imprimeu tropical Cel mai cautat imprimeu anul acesta este cel tropical. Palmierii au castigat teren. Pe langa faptul ca au un aspect vesel, energic, exotic, modelele tropicale pot sa ascunda micile imperfectiuni. Daca nu reusesti sa ajungi anul acesta intr-o tara cu climat tropical, poti sa te simti intr-un astfel de loc, alegand sa porti costumul de baie cu imprimeu tropical.


Ultimele sunt si favoritele mele. Voi pe care le preferati?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu