luni, 21 noiembrie 2016

Cadouri de Craciun pe care le poti oferi colegilor

Craciunul se apropie foarte repede de noi, chiar daca nu ne dam seama. Si odata cu el vine si perioada in care le oferim cadouri celor dragi, colegilor si prietenilor nostri. La birou putem sa participam la joculetul Secret Santa, unde fiecare coleg va fi pentru un altul un Mos Craciun secret. Intrebarea este: Ce cadou sa ii oferi unui coleg de Craciun? Raspunsul ti-l voi oferi eu sau cel putin voi incerca sa iti dau cateva sugestii si idei.

Un cadou cu tematica de Craciun

Stim cu totii ca cel mai important este gestul de a oferi un cadou si nu valoarea lui. De aceea te sfatuiesc sa oferi un cadou din suflet, fie ca e vorba de o cana pentru ceai, o pereche de sosete speciale pentru Craciun, un fes sau o pereche de manusi. Toate acestea te duc cu gandul la Craciun si la iarna, la sarbatori si la cat de important e sa oferi si sa primesti.


Un dar special

Stii ca persoana care urmeaza sa primeasca darul tau are anumite pasiuni? Atunci nu trebuie sa te gandesti prea mult ce cadou sa ii cumperi. Orice are legatura cu pasiunea sau hobby-ul lui e potrivit. Poate o carte pe care si-o dorea de mult, un bilet la cinema sau la teatru, un portofel nou sau orice alt lucru care crezi ca l-ar impresiona. De Craciun e un moment potrivit sa le arati celorlalti ca ii cunosti si ca iti pasa de ei si de pasiunile lor. Nu rata ocazia asta si transform-o intr-un moment de neuitat.


Cadouri personalizate

Chiar si persoanele care lucreaza intr-un mediu corporate primesc daruri si cadouri de Craciun. Cu aceasta ocazie, ar trebui sa ai niste idei speciale de cadouri, care sa se potriveasca si cu domeniul in care lucrezi. Agendele personalizate Pintexim sunt o idee foarte reusita de cadou. Poti sa alegi o agenda de piele, pe care sa o personalizezi pentru seful sau colegul tau. De asemenea, mai pot fi personalizate si alte obiecte printre care se numara pixurile, stilourile si calendarele. Chiar am primit de Craciunul trecut un calendar foarte dragut de la o colega, personalizat cu o fotografie de-a mea. Tot anul l-am folosit cu mare drag.


Deci? Care dintre ideile de mai sus ti se pare cea mai inspirata pentru un cadou de Craciun?



vineri, 18 noiembrie 2016

E important sa accepti ceea ce esti

Nimic nu ma deranjeaza mai mult ca lipsa de incredere pe care o au femeile in ele si mai ales in felul in care arata. Standardele pe care le avem sunt mult prea mari si faptul ca peste tot sunt promovate doar persoane care arata perfect nu ajuta deloc. Femeile uita un lucru foarte important: cele mai multe vedete au acces la tot felul de metode de infrumusetare si cel mai folosit instrument: Photoshopul.

De ce avem standardele asa mari?

Presiunea sociala e foarte mare din toate partile. Barbatii vor sa aiba langa ei femei cat mai frumoase, fara imperfectiuni. La televizor sau in reviste o sa vezi doar femei perfecte, fara celulita, vergeturi, riguri, cearcane, pungi sub ochi sau alte mici imperfectiuni.


Ce fac femeile care se simt prost in pielea lor? 

Unele aleg sa se ascunda in spatele unor haine largi si fara forma, altele incearca sa iasa cat mai putin in evidenta si unele apeleaza la opertii estetice pentru a arata ca vedeta X sau Y. Fetelor si femeilor, sunteti frumoase! Doar pentru ca o vedeta a ajuns sa arate perfect dupa multe interventii chirurgicale si tratamente de infrumusetare, nu inseamna ca tu nu esti frumoasa. Frumusetea altei femei nu te face pe tine mai putin atragatoare.


E foarte important sa accepti ceea ce esti si sa incerci sa fii cea mai buna varianta a ta. Sunt lucruri care nu se pot schimba la tine, indiferent de cat de multe operatii estetice ti-ai face. De aceea iti spun ca trebuie sa fii fericita cu tine, pentru ca doar asa vei fi implinita.