miercuri, 29 iunie 2016

Realizarea unei funde pentru cadouri

Zilele speciale cum ar fi zilele de nastere, zilele onomastice sau oricare alta zi in care sarbatorim ceva, nu trebuie sa treaca neobservate. Cred ca acesta este unul din motivele pentru care petrecem si ne simtim bine in respectivele zile alaturi de cei dragi noua. Chiar daca respectivele petreceri nu sunt organizate pentru cadouri, acestea nu pot sa lipseasca de la o petrece, de regula fiecare musafir venind cu un mic cadou.


Pentru ca modul in care aratam  precum si modul in care arata ceea ce avem asupra noastra conteaza foarte mult, trebuie sa avem in considerare ca si modul in care este ambalat un cadou conteaza foarte mult, din moment ce acesta ne reprezinta pe noi intr-o oarecare masura. Din acest motiv, recomand celor care doresc sa impresioneze prin modul in care arata cadoul pe care il ofera, sa utilizeze in decorarea acestuia accesorii pentru cadouri Ribox. Pentru ca acestea sunt cele mai utile si frumoase accesorii, atat cel care primeste cadoul cat si cei care vad modul in care este ambalat respectivul cadou, nu au cum sa nu fie impresionati.


Pentru cei care vor sa imbine utilul cu placutul, in cadrul acestui articol am decis sa povestesc pe scurt modul in care se confectioneaza unul din accesoriile utilizate in decorarea cadoului, si anume funda pentru cadouri. Indiferent de modul in care este aranjat un cadou, acest accesoriu nu are voie sa lipseasca din tot ceea ce inseamna aranjamentul cadoului. Pentru a confectiona o astfel de funda ai nevoie de panglica si un snur sau o sarma. Cu ajutorul panglicii fa o bucla de 7-8 centimetri. Pasul urmator este reprezentat de deplasarea buclei astfel incat sa obtii cinci astfel de bucle, dupa care panglica trebuie taiata astfel incat coada ramasa sa se regaseasca in directia opusa cozii de plecare.


In etapa urmatoare  centrul buclelor obtinute trebuie prinse cu sarma sau snur in asa fel incat partile sa fie de aceiasi dimensiune. Dupa ce   si acest pas a fost ispravit, nu mai ramane decat sa tragi buclele afara pentru a obtine funda finala. Pentru ca funda poate avea mai multe forme, lasa-ti imaginatia sa lucreze in momentul in care rasucesti buclele. Pe cat de simpla este confectionarea unei funde pentru cadouri pe atat de distractiva e, motiv pentru care recomand din cand in cand relaxarea printr-o astfel de metoda. Cu toate acestea, accesoriile pentru cadouri care se regasesc in comert intodeauna va reprezenta solutia ideala, mai ales pentru cei mai pretentiosi din fire.


marți, 14 iunie 2016

Pasii esentiali pentru un concediu reusit

Am auzit foarte multe povesti in ultimul timp despre concedii care au esuat lamentabil din diferite motive. Acest fapt este cu atat mai trist cu cat asteptam sa plecam in concediu tot anul, deci este greu sa-ti permiti sa ratezi o vacanta din cauza ca n-ai fost atent la anumite detalii? Care ar putea fi cauzele pentru care un concediu poate esua?
























Ei bine, aici sunt multe de discutat. De la alegerea destinatiei si mijlocului de transport pana la
alegerea lucrurilor de pus in bagaj, fiecare element pe care il poti controla poate fi important. Desigur, nu vreau sa pun foarte multa presiune pe tine, anxietatea nu ii prinde bine nimanui. Totusi, filosofic vorbind, fiecare alegere pe care o faci in perioada pregatirilor pentru concediu iti poate influenta radical vacanta, in bine sau in rau. Nu este cazul sa te sperii. Pentru ca acum citesti asta, sansele ca influenta sa fie pozitiva tocmai au crescut cu 2% si vor continua sa creasca pana la final.

1. Destinatia

Cel mai important lucru atunci cand pleci in concediu este destinatia. Asta dupa oamenii cu care pleci, dar aici tine strict de tine cu cine iti imparti vacanta. Destinatia tu o alegi sau impreuna cu alti prieteni, deci ai grija ca totul sa fie perfect inca de la inceput. Pe langa ofertele de cazare din diferite statiuni sau orase, nu uita sa arunci o privire si peste starea vremii.


















2. Bagajul 

Bagajul este a doua ta casa atunci cand pleci in vacanta. Sau cel putin al doilea sifonier. Ai grija sa iei cu tine toate lucrurile de care ai nevoie si sa te gandesti din timp la situatiile neprevazute. Nu este insa bine sa fii nici foarte paranoic cu bagajele tale, deci nu-ti indesa toata garderoba in trolere. Cu siguranta nu vrei sa joci rolul lui Sisif in concediu.





















3. Mijlocul de transport

Vehiculul cu care te vei deplasa poate juca un rol extrem de improtant in vacanta pe care o vei avea. Spre exemplu, daca te vei trezi inghesuit intr-o masina de dimensiuni reduse dar plina pana la refuz de oameni si de bagaje, s-ar putea sa nu te bucuri atat de mult de drum. Cu atat mai putin la intoarcere.



Asadar, acestea ar fi principalele lucruri de care trebuie sa tii cont ca sa te asiguri ca ai un concediu reusit. Ca sfat bonus, nu uita sa iei cu tine si un jurnal de calatorie in care sa-ti notezi impresii si glumite specifice pe care sa le povestesti ulterior prietenilor. Concediu placut!