miercuri, 30 martie 2016

Trucuri pentru ten frumos inca de la prima ora

Nu putine sunt acele femei care se feresc sa iasa dimineata nemachiate din casa datorita faptului ca tenul lor are un aspect neplacut. In loc sa cautati trucuri pentru a va ascunde imprefectiunile insa, ar trebui sa cautati trucuri pentru a le trata si a obtine in final un ten frumos de care sa fiti mandre inca de la prima ora a diminetii.

Pentru a nu va mai feri sa fiti vazute nemachiate iata ce aveti de facut:

Seara inainte de culcare demachiati-va si inlaturati de pe fata, gat si decolteu orice urma de fond de ten, pudra, sclipici, etc precum si impuritatile. Alocati timp suficient demachierii corecte si folositi produsele corecte pentru fiecare parte a fetei. In cazul in care va este greu sa gasiti produsele potrivite, va recomandam aceste produse de make-up Cupio.

 
Nu uitati de hidratare de care pielea are mare nevoie pe parcursul noptii cand se regenereaza si in lipsa careia ridurile nu intarzie sa apara.

Rasfatati-va seara cu castraveti, deoarece doua felii de castravete asezate pe ochi pot face minuni pentru pielea sensibila din jurul ochilor.

Grija in privinta alimentatiei  ar trebui sa fie sporita seara pentru ca dauneaza siluetei dar si aspectului pielii. Incercati sa mancati multe legume si fructe crude iar la cina rezumati-va la alimente usoare. Toate acestea vor face organismul sa se simta bine si pielea sanatoasa.

Pe cat se poate incercat sa va faceti un obicei din a dormi cu fata in sus. Acest truc previne cearcanele si fata umflata si evita presiunea exercitata pe suprafata fetei ce favorizeaza aparitia ridurilor.


Tinand cont de aceste aspecte precum si de a folosi intodeauna produsele cosmetice potrivite tipului dumneavoastra de ten indiferent ca este vorba despre creme hidratante, masti pentru fata, fond de ten, pudra, etc. veti reusi sa va treziti cu un aspect frumos al tenului ce va permite sa nu va mai feriti de ochii lumii si sa aplicati mai putin machiaj sau chiar deloc.