vineri, 22 ianuarie 2016

Fii frumoasa chiar si in sezonul rece!

Pentru ca ne aflam in mijlocul sezonului rece,  magazinul de haine online NicoleStore iti pune la dispozitie numeroase modele de obiecte vestimentare inedite, pe care sa le combini indraznet, astfel incat sa fii frumoasa si eleganta in fiecare moment al zilei. 

Cardiganul poate fi modern sau clasic, in functie de taieturile materialului si textura acestuia, de asemenea este foarte calduros si confortabil. Accesorizeaza-l cat mai indraznet si poarta-l indiferent de ocazie sau de momentul zilei! Daca alegi cardiganul Modish Simple, acest obiect vestimentar poate servi ca element central al tinutei casual pentru serviciu, daca il accesorizezi delicat. Adauga un colier de dimensiuni mari sau o pereche de cercei extravaganti, iar cardiganul devine parte a tinutei perfecte pentru o cina romantica in doi. Nu uita de rujul rosu! 



Daca iti doresti sa ai un look precum starurile de la Hollywood, alege cardiganul ALL WHITE, potrivit atat pentru o plimbare in parc, cat si pentru o seara de cocktail cu fetele. Accesorizeaza-l cu pantofi sport, ochelari si sapca si vei obtine o tinuta fresh! Daca preferi tinutele elegante, accesorizeaza-l cu o pereche de cercei la baza urechii si pantofi in culoarea ta preferata! Cu un design modern, legat in jurul taliei, cardiganul ALL WHITE iti va scoate in evidenta talia, oferindu-ti aspectul unui corp de clepsidra.  

O alegere ingenioasa pentru sezonul rece este un trench stylish modern ALL BLACK, cu aplicatii din piele ecologica. Acest trench este potrivit pentru orice moment al zilei si face foarte usoara trecerea de la stilul casual la elegant, oferindu-ti un aer misterios si foarte atragator. Trench-ul este ideal atat pentru rochii, cat si pentru pantaloni scurti sau colanti. Pentru o tinuta extraordinara, poarta trench-ul stylish modern ALL BLACK in combinatie cu un tricou alb si colanti care imita pielea de sarpe. Noua tinuta formata poate fi accesorizata cu ghete negre sau pantofi rosii, in functie de momentul zilei si de locul in care o vei purta. 

Daca iti doresti o tinuta nonconformista, moderna, dar in acelasi timp cocheta, vesta Sylish Unique Apricot este elementul vestimentar care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba. Vesta poate fi purtata alaturi de colanti si camasa atunci cand mergi la birou si poate fi accesorizata cu pantofi casual. De asemenea, poti realiza o tinuta inedita, ideala pentru o petrecere sau o intalnire, daca porti vesta alaturi de o rochie neagra, pe care sa o accesorizezi cu pantofi in nuante asortate.

miercuri, 6 ianuarie 2016

Cum sa iti alegi cerceii in functie de forma fetei


Alege-ti cerceii in functie de forma pe care o are fata ta

Accesoriile sunt elemente extrem de importante pentru stilul unei femei. Daca vrei sa uimesti prin eleganta si stil, trebuie sa stii cum sa asortezi accesoriile potrivite, la garderoba pe care o ai. Acest lucru il poti face in functie de forma corpului si de stilul vestimentar potrivit pentru tine.

Iata cum iti poti alege cerceii in functie de forma pe care o are fata ta:

- Fata rotunda. Femeile cu fata rotunda trebuie sa opteze pentru cercei subtiri si lungi, care au rolul de a alungi trasaturile. Forma cerceilor trebuie sa fie cat mai patratoasa,sau sa fie neregulata. Incearca sa eviti cerceii foarte mici, care au inchidere prin surub sau cerceii uriasi si rotunzi. Acestia nu te vor avantaja si iti vor evidentia rotunjimea fetei;

- Fata patrata. Intotdeauna trebuie sa iti alegi cercei in contrast cu forma fetei. Daca ai o fata patrata, opteaza pentru modele cat mai curbate si rotunde. Acestea au rolul de a-ti indulci linia fetei si de a-i da un aspect rotunjit. Incearca sa eviti cerceii cu unghiuri ascutite si pe cei patratosi, deoarece iti vor accentua foarte mult forma patratoasa a fetei. De asemenea, sunt de evitat modelele lungi, mai ales daca ai o fata dreptunghiulara;

- Fata ovala. Pentru acest tip de fata poti alege aproape orice tip de model,asadar ai noroc. Trebuie sa acorzi atentie deosebita doar marimii cerceilor. Incearca sa alegi cercei mai micuti in cazul in care ai o fata mica si cercei mai mari daca fata ta are dimensiuni ceva mai generoase. De asemenea, conteaza foarte mult si lungimea parului. Daca ai parul scurt opteaza pentru cercei micuti iar daca ai parul mare poti sa optezi pentru cercei ceva mai mari, fie rotunzi fie lunguieti;

In afara de forma fetei, pot sa tii cont de mult mai multe detalii in momentul in care iti alegi cerceii. Conteaza foarte mult si culoarea pielii sau lungimea parului si culoarea parului. Daca ai o fata deschisa la culoare si par blond sau cu nuante deschise, este bine sa optezi pentru cercei deschisi la culoare, care sa fie in armonie cu tenul tau si sa iti dea un aspect luminos. Daca ai in schimb pielea mai inchisa la culoare, poti opta pentru culori mai grave.

In ceea ce priveste lungimea parului, daca ai par lung poti opta pentru cercei mari si alungiti, in timp ce, daca ai par scurt este indicat sa porti cercei cat mai micuti.

Mai jos va las cu cateva modele de cercei pe care le-am gasit pe net si care imi plac.