vineri, 25 septembrie 2015

Ce tip de make-up este in trend

Anul acesta specialistii in domeniu anunta ca se poarta un look cat mai natural, neincarcat de fard. Fata de alti ani cand ochii trebuiau sa fie in centrul atentiei, sfarsitul anului 2014 vine cu un nou trend, acela de a pune accentul cel mai mare pe buze si culoarea acestora. Fiind vorba despre o infatisare cat mai naturala, feteleor, trebuie sa stiti ca scapti in mare masura si de pensat, fiind la moda sprancenele cu aspect natural.
Ca si culori aramiul, argintiul, albul dar si nelipsitul gri-negru se poarta, insa in cantitati mici aplicate pe pleoape, la fel ca si tusul, in linii fine conturand superbi ochi-de-pisica. In ceea ce priveste culorile metalice, stralucitoare, acestea sunt la mare cautare mai ales vara, oferind un make up discret si elegant ce pune in valoare bronzul oferind un aspect calduros fetei.
Daca sunteti amatoare ale conturului ochilor, puteti incerca in afara de clasicul dermatograf negru, pe cel maro, mult mai elegant si de efect in multe situatii ce nu ofera niciodata o infatisare obosita asa cum cel negru o poate face la finalul unei zile cand este aproape sters.
Genele false nu parasesc nici ele tendintele de machiaj, insa, de data aceasta sunt preferatele mai mult cele aplicate pe pleoapa fixa. Cele aplicate pe pleoapa mobila fie pot lipsi, fie pot avea un model simplu, cat mai natural pentru a va incadra in ceea ce trendul 2014 impune, anume, asa cum spunam inca de la inceput, naturaleta.
Cum buzele trebuie sa fie in centrul atentiei, atunci cand iesiti in oras, lasati de-o parte glossurile incolore si  indrazniti sa va evidentiati folosind un ruj portocaliu, roz sau chiar rosu aprins.
Si pentru ca naturaletea este data deasemenea si de un ten cat mai frumos, ocupati-va, nu sa il incarcati cu pudra sau fond de ten ci sa il tratati  de pete sau cosuri, pentru ca el sa arate cat mai bine, sa fie cat mai luminos punandu-va in felul acesta, in lumina adevarata frumusete ce se ascunde dincolo de cosmetice.