marți, 18 martie 2014

Ingrijire de primavara

Daca s-a schimbat sezonul, se schimba si ritualul de ingrijire al corpului, in special cel al fetei, care, inevitabil este intodeauna afectata primavara.



In ceea ce priveste tenul, deoarece vantul este nelipsit primaverile, incepeti sa utilizati pentru demachierea zilnica un demachiant ceva mai gras decat cel usual pentru a va hidrata suficient pielea dupa o zi petrecuta in bataia vantului. Daca folositi lotiuni tonice, optati pentru cele fara alcool pentru a nu va usca si mai mult pielea iar la spalare, nu folositi sapunuri.

Crema pe care o folositi ziua inainte de aplicarea machiajului trebuie deasemenea inlocuita cu una ce are potential de hidratare mai mare, ph ce nu depaseste indicele de 9 si in plus, factor de protectie solara, pentru a nu va expune tenul soarelui puternic. Ferindu-va de o bronzare brusca, va feriti si de imbatranirea prematura a tenului, un fapt ravnit de toate femeile.

In caz ca ati trecut de varsta de 26 de ani, acordati atentie zonei din jurul ochilor, zona foarte sensibila la riduri si imbatranire. Aplicati zilnic o crema speciala si demachiati-va cat mai delicat.

Daca observati ca din cauza vantului sau a prafului din atmosfera, tenul are de suferit aplicati si o crema tratament cu proprietati ce vindeca precum crema de galbenele si bineinteles, nu uitati de mastile speciale ce va revitalizeaza intreaga fata. Pentru cele ce sufera de alergii primavara, masurile d eprotectie trebuiesc luate din timp, constand in antihistaminice care vor diminua reactiile alergice ce apar atat pe fata conferindu-i un aspect urat cat is pe restul corpului, fiind deosebit de deranjante.

In ceea ce priveste membrele, nu veti mai avea nevoie de ingrijire si hidratare  numai la nivelul mainilor au al unghiilor, ci a intregului brat. Purtand maneca scurta de acum, este nevoie sa hidratati cat sa si protejati intreaga suprafata a pielii expuse direct aerului, vantuluim sau soarelui.

Fara a uita de podoaba capilara si de factorii la care este aceasta expusa odata cu venirea caldurii, optati pentru o schimbare de primavara, tundeti putin parul pentru a-l revitaliza si aplicati in permanenta pe toata suprafata sa substante cu protectie solara.