luni, 20 ianuarie 2014

14 ani de calitate de la As Industrial

Asa cum o spune si titlul, firma As Industrial implineste anul acesta 14 ani de cand este pe piata rulmentilor industriali.

Sunt ani in care au reusit sa castige increderea clientilor prin produsele de inalta calitate oferite si prin preturile avantajoase pe care le au practicat intodeauna. In momentrul cand aveti o afacere in domeniu industrial ce presupune o buna functionare a tuturor utilajelor, este foarte important ca firma cu care colaborati sa fie una de incredere pe care sa stiti ca va puteti baza pentru piese de schimb calitative ce nu duc la avarierea utilajelor respective sau la producerea accidentelor.

In decursul timpului numai multumirea pe care clientii au avut o fata de distribuitorii de rulmenti industriali As Industrial a reusit sa se mentina in top, devenind numarul 1 in Romania in ceea ce priveste aceasta nisa. In vederea satisfacerii clientilor noi dar si a celor existenti, produsele puse in vanzare sunt din cele mai variate, acoperind o gama larga de nevoi de la rulmenti la articulatii sferice, bucse de montaj si extragere si simeringuri .

Consultand catalogul online pus la dispozitia dumneavoastra va veti convinge ca aici gasiti orice dimensiune sau model de rulmenti aveti nevoie. Brandurile comercializate sunt unele de renume precum producatorii de rulmentii zkl cehia, Urb, Gpz, Mpz, Zkl, Flt, Skf, Fag, Ina, Timken, sau Koyo.

In cazul in care sunteti noi in bransa si nu stiti exact de ce produs aveti nevoie sau daca cel pe care il doriti este cel potrivit, consultantii As Industrial vor completa informatiile generale disponibile pe site, cu unele personalizate in functie de nevoile fiecarui client. In afara de colaboratorii ce i recomanda ca profesionalism si calitate mai este si certificarea Rocert obtinuta de la Societatea Romana de Certificare care va poate convinge ca sunt niste parteneri de incredere pe care va puteti baza.

Ce este o cadere nervoasa? Cum se manifesta?

Traim intr-o lume moderna si ne bucuram de o viata mai usoara si mai placuta decat stramosii nostri, dar gandul de a pierde stilul nostru de viata si locul in societate se dovedeste a fi cea mai mare frica. Traim pentru a dobandi lucruri.

Cursa pentru a obtine mai multe bunuri decat persoana de langa noi, ne aduce in competitie si creaza conflicte intre noi. Atasamentul fata de un stil de viata meterialista, a estompat importanta familiei si a construirii relatiilor sanatoase. Aceasta cursa este instabila si in cele din urma duce la o cadere nervoasa.

Deci, ce este o cadere nervoasa?
Ea nu are o definitie medicala reala, iar acesta este termenul folosit de obicei de un medic, pentru a se referi la simptome legate de unul sau mai multe dintre:frustrare, stres, anxietate si depresie. Acest termen ajuta pentru a explica starea unei persoane, care nu pot participa in mod normal in viata lor de zi cu zi. Ei pot pierde interesul in viata lor, si primesc anxietate cu usurinta, sufera de atacuri de panica, dureri de cap severe, si pot actiona nervos. Persoanele afectate de crize nervoase nu traiesc episoade cronice, dar au nevoie de mai multa atentie si ingrijire.

Daca traiam in Evul mediu, cel mai probabil am fi vazut o practica de etichetare la orice persoana cu probleme psihice, ca fiind posedata de demoni. Acestia erau torturati si arsi ca vrajitoarele. Intr-o lume moderna, avem un pic mai multe cunostinte despre boli mintale, astfel incat persoana care sufera de o forma de conditii psihologice sau psihiatrice, pot conta cel putin pe intelegere de la oamenii din jur. In timp ce unii oameni pot atribui in continuare caderile psihice la demonii care poseda o persoana, cei mai multi dintre noi intelegem ca aceasta boala este rezultatul unor evenimente externe nefavorabile si conflice interne cauzate de diferite evenimente sau circumstante. Daca simtiti ca suferiti de o cadere nervoasa, va trebui sa cautati imediat ajutor. Iesiti afara cat mai curand posibil, deoarece starea devine si mai problematica atunci cand persista. Intensitatea caderilor psihice poate varia de la persoana la persoana. Uita-te pentru simptome comune ale caderilor psihice, daca tu sau cei dragi par sa sufere. Ei pot sa se izoleze pentru ca doresc sa se recupereze de la o situatie suparatoare, dar retragerea lor sociala este doar un indiciu ca ei au nevoie de ajutor. Astfel dispar emotiile si isi pierd interesul in lucruri si oameni. Viata isi pierde farmecul si aroma pentru ei. Lipsa de somn provoaca ameteala si nu se pot concentra pe munca, si astfel se prinde contur extrem de anxietate. Ei simt ca pot plange de cele mai multe ori, si doresc sa fuga departe, de tot. In cazuri severe, pot suferi de iluzii sau halucinatii.

De asemenea, pot aparea simptome fizice de caderi psihice, cum ar fi dificultatea in respiratie, dureri de cap, probleme stomacale, tremuraturi, ameteli, batai neregulate sau rapide ale inimii. Sunt sigur, ca o data cu recensiunea, si stresul in mod constant, numarul persoanelor care au trecut printr-o cadere nervoasa, va deveni si mai alarmanta. Voi vedea o crestere exponentiala a numarului de persoane care sufere de anxietate, legate de stres si depresie, si sistemul nostru de sanatate mintala pur si simplu nu poate sa se ocupa de aceasta crestere.
Caderile psihice sunt deosebit de periculoase in randul adolescentilor. Ei vad viata in alb si negru, si emotiile lor sunt deja de intensitate, ajungand astfel la o stare depresiva foarte usor. Ei pot deveni deprimati, la un pas de sinucidere, dupa esuarea exemenelor, dupa probleme familiale sau din respingerea sau intimidarea de catre colegi. Cel mai adesea, cauza nu este esecul in sine, ci incapacitatea de a gestiona insultele si criticile, care formeaza familia, prietenii si societatea.

Divortul poate fi un factor de asemenea. Oamenii stresati nu se adapteaza usor la schimbarile din viata lor, si viata fara un partener, poate fi o provocare dificila.

Evenimentele traumatice, inclusiv moartea celui drag, pierderea bunurilor dumneavoastra in unele catastrofe naturale, va pot testa de asemenea. Pierderea unor investitii, pierderea locurilor de munca, sau alte dificultati financiare, de multe ori duc la caderi psihice.

Modificare stilului nostru de viata, pentru a evita sau a reduce strestul, folosind tehnici de relaxare si tratamente psihologice, cum ar fi terapia de comportament, poate ajuta la remedierea unei crize nervoase si schimba modul de gandire cu privire la circumstantele vietii. Toata lumea stie ca nu stresul este cel care ne tortureaza, ci perceptia noastra de viata in conditii de stres. Noi suntem cei responsabili pentru reglementarea si modificarea gandurilor noastre.

5 metode pentru a-ti face ordine in munca de birou

Munca de birou nu este tot timpul atat de usoara precum pare. De cele mai multe ori, te lovesti de probleme care necesita timp si concentrare si parca cel mai mare dusman al tau in drumul spre rezolvarea problemei este dezordinea.
Putini dintre noi sunt cu adevarat ordonati si isi pot pastra gandurile in ordine in orice moment al zilei.
Daca faci parte din categoria celor care uita unde pun un anumit document, le place sa lase obiectele din birou acolo unde se nimereste sau pur si simplu nu le place ordinea, iata 5 metode perfecte pentru a mentine o oarecare ordine in munca ta de birou:

Foloseste culori in ceea ce notezi. Obisnuieste-te sa folosesti mai multe culori pentru diversele notari pe care le iei. In timp, te vei obisnui cu faptul ca fiecare culoare reprezinta ceva si va fi foarte usor sa gasesti ceea ce te intereseaza;

Foloseste capsatorul. De fiecare data cand ai mai multe documente din aceeasi categorie, foloseste un capsator pentru a le tine apropiate unul de altul. In felul acesta, chiar daca va fi dezordine in birou, vei avea tot timpul siguranta ca documentele importante nu se vor amesteca intre ele;

Foloseste bibliorafturi. Pe aceleasi considerente, bibliorafturile te vor ajuta sa iti tii in ordine cele mai importante documente pe care le ai; Sorteaza-ti documentele in functie de mai multe criterii. Poti avea cate un biblioraft pentru fiecare categorie si ii poti asocia fiecaruia o anumita culoare. Poti combina culorile si in ceea ce priveste notarile, in asa fel incat, in momentul in care vezi o culoare sa stii din ce categorie face parte;

Foloseste etichete autoadezive. Poate cele mai apreciate obiecte de birou de catre dezordonati. Acestea pot fi lipite oriunde si iti vor sari in ochi exact in momentul in care ai nevoie. Lipeste-le pe pereti, pe frigider sau direct pe birou. Cu siguranta iti vor atrage atentia atunci cand trebuie sa o faca. Poti sa folosesti si aici etichete adezive colorate, pentru a sari cat mai repede in ochi si pentru a-si face treaba cu brio;

Fa-ti un sertar cu lucruri importante. Chiar daca biroul tau este un adevarat dezastru, incearca sa creezi un coltisor ordonat undeva in camera, unde sa tii tot ceea ce este cu adevarat important. In felul acesta, vei sti tot timpul unde sa cauti.
Pe final va las si o recomandare de furnizor de produse de papetarie, si anume www.dpap.ro. Eu gasesc la ei mereu de toate.

joi, 16 ianuarie 2014

Tendinte make-up in 2014

Odata cu noul an si-au facut aparitia si noile trenduri atat in ceea ce priveste moda cat si in ceea ce priveste machiajul care  se va purta perioada imediat urmatoare.


Nu sunt idei impuse ci doar tendinte care sa serveasca drept ghid fiecarei femei atunci cand se machiaza, astfel incat ea sa poata obtine un look frumos, ingrijit, proaspat si potrivit hainelor pe care le poarta.
Anul acesta se poarta, pe timp de zi, un make-up pe cat posibil mai natural, neincarcat, fara culori stridente astfel incat va puteti lasa ochii nemachiati sau eventual doar cu putina mascara si va puteti concentra atentia asupra buzelor. Rujul este usor de aplicat dar de mare efect, astfel incat pe langa faptul ca timpul petrecut in fata oglinzii va fi mai scurt, veti castiga rapid un machiaj modern.

Nuantele preferate de ruj in 2014 sunt de roz pal, culoarea afinelor si portocaliu, nuante pe pentru care puteti opta in functie de imbracaminte sau ocazie.
Daca totusi va doriti sa aplicati fard de pleoape la un machiaj de zi, alegeti unul extrem de deschis, sidefat, ce va da o senzatie de prospetime si luminozitate continua in combinatie cu un creion alb.
Si tonurile de verde foarte deschis sunt in trend, dar le fel, aplicate in cantitate foarte mica, doar cat sa contureze vag ochii.

Pe timp de seara, machiajul strident, sa-I spunem asa, revine in actualitate, in special fardul albastru electric aplicat numai pe partea superioara a pleoapei. Acest fard, fiind puternic, nu mai are nevoie de completari, motiv pentru care nu este necesar sa machiati si partea de jos a ochiului sau sa folositi mascara ori ruj pentru buze.



Pentru ocaziile speciale puteti opta si pentru fard de pleoape auriu, ce, combinat cu mascara si inca un fard negru, va oferi un look seducator si totodata elegent.

Atat ziua cat si seara cel mai iubit machiaj se anunta a fi cel de Cat-eyes realizat simplu, doar cu ajutorul unui tus negru pentru ochi. Conturand foarte bine ochii si punandu-i in evidenta, tusul, la fel ca si fardurile de culori puternice, nu mai are nevoie de alte cosmetice pentru a contura un make-up perfect.

In continuare si in 1014, ca si in alti ani, tenul cat mai luminos este la moda, asadar un fond de ten, o pudra si un iluminator sunt intodeauna bine-venite pentru a da intregului ten un aspect proaspat.