marți, 15 octombrie 2013

Arogantul de strainatate

De fiecare data cand vorbesc cu astfel de persoane ceva in interior ma gadila sa le spun vorbe dulci dupa modeul lui Irvine Welsh in Trainspotting, dar ma abtin, de data aceasta fiindca n-am vrut sa injur in numele radioului.

Tipul asta de om nu l-am suportat, nu-l suport si nu-l voi suporta niciodata: “sper sa vin acasa anul asta, numai ca sunt in somaj munceste doar nevasta dar la ce ieftine sunt biletele… oricum somaj am 1100 euro/luna“, “ce vreme frumoasa aveti acolo, aici e putin innorat azi dar in rest e foarte bine“, ”in Alba ce se pregateste de Paste?… pai daca nu se pregateste nimic va fi plictiseala“, “aici nevasta-mea are liber de miercuri de cand iasa de la servici pana martea urmatoare“, “de sarbatori mergem la Gudalajara sa ne vizitam rudele si sa petrecem sarbatorile cu ei, sper sa prindem vreme buna“.
Toate cuvintele de mai sus apartin unui barbat aflat in Spania, si au fost scrise pe id-ul oficial de YM al radioului fara ca subemnatul sa-l fi intrebat absolut nimic din toate acestea, eu ducand cu el doar un dialog sec si liniar “da. ok. daca tu zici“.
Unii oameni nici nu vor sa afle de unde anume au plecat.